subota

PRAVILA NAGRADNE IGRE


  1. Administrator stranice određuje koji će post biti nagradni,i taj post nosiće na sebi oznaku Nagradni post i biće objavljen na našoj Facebook stranici Recept iz snova.
  2. Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi korisnici Facebook-a.



PRAVILNO UČEŠĆE U IGRI:


Da bi učešće bilo pravilno učesnik treba da klikne na Like, Razmjena i Komentar :  
  • Like -Lajkuje (klikne na sviđa mi se) Nagradni post
  • Razmjena -Da Nagradni post podijeli (razmijeni, share) na svom profilu, s tim da kada ga objavljuje da objavi i tekst koji će biti napisan u opisu posta,a to je da je u pitanju nagradna igra, kako bi i drugi vidjeli o čemu se radi te da mogu učestvovati.
  • Komentar-komentar je veoma bitan, jer na osnovu njega ćemo birati dobitnika nagradne igre, i treba da to uradite na sljedeći način: 
         - U polje za komentar prvo upisati redni broj vašeg komentara,a zatim i svoj komentar, u                    principu možete unijeti samo redni broj, jer on je važan za izvlačenje

          (Primjer: Prvi koji bude komentarisao izgledaće ovako : Br.1 - Odličan recept- ili tekst po                 želji, Drugi komentar izgleda ovako : Br.2- Pravila sam jučer odličan je, itd Br.3,Br.4...
           ...Br.100- Ne sviđa mi se - i sl.tekst itd.)

Napomena: Vodite računa koji redni broj unosite, ukoliko dođe do ponavljanja brojeva, dobitnik je onaj broj koji je prije unesen. (npr. Br.10-pa komentar, a kasnije ispod neko je ponovo unio Br.10-pa drugi komentar- prednost ima prvi koji je upisao komentar i broj.) 
Ova situacija je moguca kada vise ljudi istovremeno unosi komentar pa zato predlazem da provjerite.

NAGRADNI FOND:

Nagradni fond određuje broj lajkova Nagradnog posta, odnosno vi dragi učesnici, koliko budete lajkali i dijelili post tolika će biti i visina nagrade.
Za 500 lajkova nagradni fond iznosi 1 euro, te za svakih 500 novih lajkova dodaje se po 1 euro.
(Primjer: 500 lajkova=1 euro, 2000 lajkova=4 eura, 3541 lajk= 7 eura,5000 lajkova=10 eura itd)

Minimalan fond za isplatu je 10 eura, odnosno 5000 lajkova- zbog isplativosti slanja novca.

IZVLAČENJE DOBITNIKA NAGRADNE IGRE:

Izvlačenje će se obaviti na sljedeći način : U program koji se nalazi na stranici : https://www.random.org/  unijeti će se broj 0 i ukupan broj komentara Nagradnog posta, te klikom na dugme Generate dobićemo nasumično izabran broj-dobitni broj.
Taj broj je redni broj komentara koji je neki od učesnika upisao, zatim ćemo pronaći komentar pod izvučenim brojem te vidjeti koji od učesnika ga je upisao, pa ćemo ga javno objaviti i kontaktirati kako bi dogovorili preuzimanje nagrade.

TRAJANJE NAGRADNE IGRE:

Nagradna igra traje 5 dana od dana objavljivanja, i može se produžavati maksimalno 30 dana ukoliko se ne dostigne iznos od minimalnih 10 eura da bi se moglo isplatiti.
Ako u roku od 30 dana od dana objave posta ne dostignemo iznos od 10 eura nagradna igra će se poništiti.

NAPOMENA :

Komentari neprikladnog sadržaja biće uklonjeni bez upozorenja, pa vas molimo da se suzdržite od istih. (Primjer: vrijeđanje, širenje mržnje i nemorala) 

Negativni komentari npr. ne sviđa mi se post, loš kolač, katastrofa recept i sl. su apsolutno dozvoljeni jer o ukusima se ne raspravlja.

Zato dragi naši receptoljupci lajkujte i dijelite Nagradni post, imamo preko 18 500 članova Facebook stranice Recept iz snova i ne bi nam trebao biti problem tih 5000 lajkova. 
Hvala na učešću i sretno !!!

Nema komentara:

Objavi komentar