Sastojci :
500 g belog mesa
2 kašike dižon senfa
100 g deblje sečene šunke
50 g kačkavalja
20 g gorgonzole
50 g parmezana
100 g sečene slanine
prozirna folija
Priprema:
Isecite tanje šnicle, a zatim ih tučkom za meso lagano istanjite s obe strane. Svaku šniclu prvo premažite senfom i ostavite da odstoji tako 15 minuta. Zatim na šnicle stavite dva-tri parčeta šunke, zatim rendani kačkavalj, malo gorgonzole i parmezana. Urolajte meso što čvršće pomoću prozirne folije, a zatim dobro učvrstite krajeve folije kako se parče ne bi raspalo. Stavite meso sa folijom u ključalu vodu i kuvajte 12 minuta. Izvadite meso, skinite foliju i svako parče umotajte u slaninu koju ćete pričvrstiti čačkalicama. Pržite na ulju sa svih strana, izvadite na tanjir i poslužite sa prilogom po želji.
- Ako vam se sviđa tekst, molimo vas da nas podržite na Facebook-u, tako što ćete kliknuti na dugme Sviđa mi se, koje se nalazi u gornjem desnom uglu. Hvala vam puno, i dobar tek :)
http://www.domacikolaci.net/
Nema komentara:
Objavi komentar