nedjelja

Kokos fantazija jednostavno i brzo ko bi joj odoleo

Sastojci:
Biskvit:
4 bjelanjka
250 grama šećera
150 grama kokosa
Preljev:
2 žlice kakaa
2 žlice šećera
1 žlica instant kave (nescafe)
100 grama čokolade (za kuhanje ili mliječne)
4 žlice mlijeka


Krema:
1/2 l vrhnja za šlag
1 vrećica instant pudinga od vanilije



Priprema:
Izmješajte bjelanjke sa šećerom pa dodajte kokos i smjesu stavit u tepsiju veličine 20×30, i pecite na 160 stupnjeva dok ne dobije laganu boju.
Rastopite sve sastojke za preljev, dobro ih izmješajte i prelijte preko ohlađenog biskvita.



Vrhnje za šlag izlijte u posudu za miksanje i dodajte puding u prahu.
Miksajte par minuta dok ne dobijete gustu kremu.
Premažite kolač i stavite da se dobro ohladi.

1 komentar:

  1. Zanima me, vrhnje za šlag i doda se puding...pa zar se puding može konzumirati nekuhan ili nepečen??

    OdgovoriIzbriši